Nu vet jag vad svettband är bra för


Bilden har inget med resten att göra men detta halsband från Betties Galleria är så sött, vill verkligen ha det! Har örhängena samt en matchande piercing påväg :)

Iallafall. För några år sedan fick jag ett Björn Borg svettband men jag har aldrig fått någon användning för det. Jag menar shit när svettas man så mycket att man behöver torka av sig? Men nu har jag alltså upptäckt det. Eftersom jag inte tränat på 3 dagar bestämde jag mig för att göra den långa versionen av dvd som är konditions och styrketräning blandat och som är jättejobbig. 50 minuter senare var jag svettig som jag vet inte vad. Skulle verkligen behövt ett svettband med andra ord! Tycker inte om att svettas men samtidigt börjar jag tycka det är lite skönt, det är ju bevis på att man gör bra i från sig eller vad man ska säga ;) Får väl ta och leta upp det där gamla svettbandet då.. :p

Det är vad jag hunnit med idag, och en sköön dusch. Syrran håller typ på att fixa lunch, jag ska fixa lite på rummet och sen sätta mig och läsa om Hinduismen till imorgon. Fyra kapitel tror jag det var så det blir en del läsning!




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sofia

Så gölligt ;p

2009-02-24 | 19:31:40
http://chicflia.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!