When you say nothing at all



Älskar den här låten; texten, musiken, rösten - hela kitet. Ronan Keating är verkligen en bra sångare och jag gillar hans röst och sätt att sjunga eller dialekt, han är ju från Irland precis som Westlife så det kanske är därför. Var dock inte ett fan av Boyzone frillorna då det begav sig vilket jag minns att mamma och Jessie var i videon till en av låtarna. Father & son är förresten också jättebra, älskar att sjunga den på Singstar kareoke.

Håller på att rensa bland lite papper och sånt på skrivbordet, imorgon ska jag ta bort alls och lägga nånstans typ ovanpå garderoben och slänga skrivbordet i grovsoporna, på tisdag kommer de nya möblerna och då är det bäst att det finns plats så skrivbordet är borta, och på söndag och måndag kommer jag nog inte vara hemma så det är bäst att ha det gjort. Ska bli så mega super kul och skönt när möblerna kommer, stackars Paul bara som får sätta ihop allt... :s Har vart på seminarium inför VFU:n som var ganska användbart. Rätt trött är jag men imorgon får man ju sova ut, nice!




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Michaela

Jag måste bara hålla med om att han är en toppen artist. Så många bra låtr har han gjort. :)

2008-12-12 | 21:22:57
http://hnavas.blogg.se/
Michaela

Jag kommer från Filippinerna. Jag skulle kunna tänka mig att hon är från Kina, Japan eller Korea. Lite svårt att avgöra?! Så jag tycker inte att vi är speciellt lika. Fast Marcus tycker att vi är lite lika i ansiktet. =/

2008-12-12 | 22:12:01
http://hnavas.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!