FreLör
Åh vad jag vill sova! Fasen. Känns som varannan dag är b r a och varannan är inte särskilt bra... Igår var en bra dag! Fick en timme egentid (Gud vad det ordet används när man har barn, dock har jag i princip aldrig någon egentid för mig själv) med Nathan igår fm och vi gick på bio och såg klassiska Alfons, hans första gång på bio och det var populärt :) 

Sen gick jag en promenad och naty fick krypa ner i liggdelen och sova en liten stund innan lek i parken och en lugn em då Cameron sov heeela kvällen utom matpauser! Inte Damien dock men att ha en bebis är ju tusen ggr enklare än två, eller åtminstone dubbelt så enkelt ;) så tror jag var i säng vid 20! Underbart, dock somnade ju inte naty förens efter 22 ändå men skönt att ligga ner iaf haha!

Så idag är alltså lite mindre bra, tog år att ens komma ut, den jäkla bärselen krånglade så naty var tvungen att gå, skulle panta o köpa lördagsmys för pengarna (hej föräldrapenning för en som aldrig jobbat) och blir stoppad x antal ggr av folk som ber om flaskorna, kassan på Coop krånglar, båda bebisarna är väldigt snuttiga (visserligen mysigt men) är så trött! Läst en bok till kurs 2 men är osäker på om det var rätt version (bra). Måste måste sätta mig o googla massa fakta men det finns fasen aldrig tillfälle. Om en vecka är det seminarium på riktigt så jag måste sätta in en växel... Gahhh. (Hur ofta kan man använda sig av gahhh egentligen?!)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!