Förlossningstankar

Okej så idag är det 6 veckor kvar till förlossning! Det är ju lite ungefärligt och man får veta exakt tid precis veckan innan men i veckan 7-12 juli är det dags. Sen så föds ju dessutom 50% av alla tvillingar innan den tidpunkten och när jag tänker på det börjar jag svettas lite, en heel del kvar att fixa innan dess. Men jag är rätt så säker på att de håller sig kvar hela vägen ut faktiskt. Jag har haft en del sammandragningar men inget mer.
 
Det känns i alla fall bra att veta att det blir kejsarsnitt och det känns mycket lugnare inför denna gång eftersom att det är planerat. Och även om det skulle bli akut så är det då direkt in och snitta och läkarna vet redan om detta och att det är en riskgraviditet medans med Nathan så var allt frid och fröjd till han 18 timmar in i förlossningen fortfarande inte kom ut. Usch det var verkligen en mardrömsförlossning och det enda jag inte ville var att behöva göra snitt och visst det var inget kul alls, framförallt efteråt och så men, vilken förlossning är skoj liksom? En del personer säger ojoj när jag säger att det ska bli snitt, du vet väl att det är fruuktansvärt??? Och man har sååå ont? Sen när jag säger att jo jag har redan gjort ett så blir de lite avtrubbade haha. Men det är väl klart som fasen att det gör ont att få magen uppskuren haha men man har ju smärtstillande och som jag minns så var inte smärtan det värsta. Mitt problem var ju att jag fått nån infektion i kroppen under själva förlossningsarbetet och hade feber osv och det jag tyckte var mest obehagligt var den jäkla slangen i handen som gjorde så ont och hur ont det gjorde när en del sjuksköterskor sprutade in en hel spruta på en gång... Annars är det enda jag tycker känns trist och som var väldigt tråkigt sist att man inte får ha den allra första stunden med barnen, jag fick ju ha honom nån minut på bröstet och sen iväg och ligga på uppvaket över 2 timmar. Det var en så konstig känsla, ligga där och höra alla sjuka som låg och skrek och hit och dit och tänka jahapp nu är bebis ute, nu är jag mamma, men inte ha honom där... Men men, tiden går fort!
 
Min förhoppning är att bebisarna håller sig friska och krya i magen och att jag får en tid den 7:e, att vi åker in och att allt går bra, Nathy hemma med mormor och så kan de komma och hälsa på och att vi får komma hem fort, sist låg vi ju 5 nätter. Och snaart ska det inhandlas en spjälsäng och skruvas upp, ska tvätta bebiskläder och packa bb-väska. Men först måste jag få klart det här jäkla arbetet alltså. Jag borde inte ens sitta och skriva detta inlägg men jag har nån blockering. Usch det är så jobbigt att skriva när man inte vet vad man ska skriva, det är ju verkligen en process och just nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja... Måste bli klart idag egentligen, men det tvivlar jag på att jag blir, gahh, ska sätta igång nu!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!