Vår!

 
Jag har faktiskt velat uppdatera nu flera dagar men inte riktigt hittat tiden. När Nathan är hemma sitter jag aldrig vid datan och nu har det ju varit påskledigt, sen har jag mycket i skolan också. Åhh, jag låg bra till men under påsken blev det inget gjort så nu är det lite stressigt igen, allt det sista som ska lämnas in osv. Imorgon har jag seminarium och håller på att stressläsa noveller på spanska från 40-talet (inte det lättaste)... I måndags var det i alla fall dubbel bröllopsmiddag för mamma och Jamie som nu äntligen gift sig, och mormor och morfar som firade 50 årig bröllopsdag. Ute i Vidbynäs och det var så vackert väder, första dagen med bara ben, god mat och trevligt :) Blir lite bilder därifrån! Tog till och med med mig kameran så dessa är de bilder jag tog med den :)
 
Nathan och Elliot lekte på hotellet innan, och med lekte menar jag typ sprang runt runt och jagade varandra... Jag satt mest livrädd för glasdörrarna, är så sjukt nojig av mig! Minns den där flickan som sprang igenom en glasdörr och dog, elliot sprang in i glasväggen på finlandsbåten när han var 2 och vi tyckte det var hur kul som helst men nu tycker jag det är sjukt obehagligt! Samma sak när jag läste om det där barnet som strypts i hjälmen på förskolan, alltså... usch nej jag är väldigt nojig och kanske lite väl overprotective med Nathan men det är ju så jobbigt, hur ska man slappna av ???
Med Jamie innan vi gick ner till middagen, pojkarna ville absolut inte vara med på bild!
 
Och så en klassiker, Elliot vägrade vara med men när han väl var det så står han och petar sig i näsan XD Nathan sprang omkring där bakom som en galning... Yep yep. Var i parken på förmiddagen samma dag och Nathan ville bara springa upp och ner för klipporna som finns där, det är ju rätt brant och när han springer blir det lätt att han ramlar så jag försökte springa bakom. Går inte så bra nu kan jag säga... Alltså bara att gå till parken är ju verkligen ett jobb nu när man är tjock och tung och dessutom vill vara efter som en hönsmamma hela tiden.. Nu måste jag tillbaks till mina analyser av litteraturen för snart bär det av att hämta Naty.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!