a bad day...

Gillar att jag spärrar upp ögonen sjukt mycket på sista bilden varpå de ser ut att vara normalstorlek haha, jag har så små ögon :)
 
 
Okej jag är på skitdåligt humör. Jag och Nathan har haft en superjobbig eftermiddag, men nu ligger han och sover som den lilla ängel han är ibland. Det började med att Nathan började försöka tutta sig fast (!!) vid 4-tiden och när han inte fick så blev han galen och sparkade rakt ut i luften i min famn och råkade även sparka mig rakt in i ögat som var öppet. SMÄRTA! Så jag har haft ont hela eftermiddagen och har fortfarande skitont trots 800mg alvedon, det är andra gången det händer. Alltså inte ont som en blåtira eller nåt utan liksom i själva ögat, kom till och med blod! Så jag har gått runt med ett öga öppet och solbrillor, ska snart lägga mig och vila, försvinner nog bara av att sova... Iallafall så har jag bestämt mig för att börja träna. Så jag skulle sätta på en träningsdvd på playstationen (som är vår dvd) då jag inser att lilla skitungen måste ha tryckt in två skivor i den eller nåt för det går inte att ta ut skivan som är där inne.... ÅHHHH, så den är trasig också. Så ingen träning blev det och nu måste den fixas. Sen är jag också på dålig humör för jag är så jäkla trött hela tiden. Var lite bättre ett tag och jag har börjat äta vitaminer men nu igen, när klockan är typ halv 3 är jag redo att lägga mig. Sen äter jag också skit hela dagarna, (kan ha nån koppling till de förra då), trycker i mig chips, cola, kakor, choklad, godis, för att inte somna i princip. Vill verkligen sluta men det går bara inte. Ahh, jag är bara jäkligt trött på mig själv helt enkelt. Får ta tag i det, men som sagt, SÅ TRÖTT!!!!!!! I förrgår så kanske som en del av detta bara spontanköpte jag två paket färg och färgade mörkt igen. Jo jag tycker det är snyggare än mitt vanliga, som de flesta sagt också, nu får jag helt enkelt offra mig och tona håret varannan vecka. Nu ska jag googla på playstation reparation och sen sova och vila mitt onda öga!
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anna

Jäklar vad snygg du är i mörkt hår, så super snyggt! Bråkig liten kille i dag alltså...ögat är det organ i hela kroppen som har mest nervtrådar i hela kroppen och därför även det som är smärtsammast att göra illa så jag tycker synd om dig 😘. Måste ses snart igen! Kram Anna

2013-06-28 | 20:49:58




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!