två från idag

 

 

Har ju som sagt antecknat Nathans mat och sovvanor från två dagar för att se hur det ligger till, mest bara för skoj och här kommer den sammanställningen.

 

Natten till igår var rätt jobbig och Nathan somnade vid halv 11 och under morgontimmarna så vaknade han och snuttade var och varannan timme. Sen vaknade han igen vid 7,50 och snuttade till och från i en halvtimme innan han ville upp. Han var bara vaken en timme innan han ville snutta sömns igen, då sov vi 1h och 40 min till (välbehövligt) till kl 11. Vid 12 och 12,45 snuttade han lite igen. Sen var jag i skolan från ett till fem och då åt han en 100ml flaska och sov en liten nap. Vid 4,15 somnade han och sov sen till kl 6 då han vaknade och ammade. Han somnade om och vaknade, snuttade lite mer och vaknade sen vid 7. Nästa amning blir klockan 9 och klockan 10 snuttar han och somnar till en minut men vaknar direkt och sen snuttar han sömns vid halv 12.

Idag vaknade han vid 7,30 av mitt alarm, för tidigt med tanke på hur sent det blev igår. Det märktes också! Han låg och ammade till åtta och var sen vaken och glad 40 minuter innan han snuttade sömns på nytt. Vi sov alla vidare till halv 12! Däremellan vaknade han en gång för nappen och en gång för snutt. Vid kvart över 12 blev nästa snutt och ännu en vid halv 2. Vid halv 3 somnade han (bilden haha) i min famn innan vi gick ut och sov sen i två timmar i vagnen. Vid halv 5 vaknar han och ammar, snuttar igen vid halv 6 och somnar igen vid 6. Han sov ända till halv 8 och snuttar lite både vid 8 och halv 9. Vid halv 11 tror jag att han snuttar sömns men efter en minut vaknar han och nu vid 12 har han snuttat sömns igen... Yeeees.

Om nån nu lyckats läsa allt (känns som att det mest bara är intressant för mig men vill ändå ha det uppskrivet ^^) så tror jag att jag kan konstatera att det blir för sen läggdags och att Nathan lite grann återgått till sina gamla vanor med mycket sömn under dagen. Att han snuttar ofta, eller typ småäter, beror nog på att jag alltid erbjuder honom att göra det när han är på lite dåligt humör, brukar också funka bra haha. Ska göra en liknande tvådagars koll sen om nån månad eller så och se hur det ändras... Nu blir det sängen för mig med!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!