tisdag




Min lilla prins i söndags i Sverige-outfit :)


Idag blir det också ganska fullt upp, alltid är det nåt tycker jag :p Först ska jag se till att få klart tentan för den ska in nu på morgonen. Vid halv 3 ska vi till läkaren (IGEEN) med min tå, haha den är såååå förstörd så det är inte sant! Direkt därifrån ska vi sen på mammagrupp, det har redan gått en hel månad sen sist!

Måste be henne där titta på Nathan, det verkar som han fått en tand! Vi känner en liten vass plutt där och när vi kollar är det en vit liten plupp där med... men det är långt bak och där ska ju inga tänder komma än på läänge! Så det är superskumt..! Vet ni nåt om det? Såg förresten att ni var över 200st här igår, och jag undrar såklart varför haha? Jag brukar alltid ha ca 50 stycken bara, så vem har länkat till mig är frågan :p

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Ida

Han är så underbar!

2012-03-27 | 15:17:12
http://idakohlen.blogg.se/
Anonym

Jag tror att du har så många besökare för att ryktet om den vackra baby spridit sig och folk måste kolla om det verkligen stämmer att han är så söt som det sägs! Blev ju inget copangang för oss i helgen för Danny blev super hostig och febrig men men inom en snar framtid så dyker vi upp.

Puss Anna

2012-03-27 | 23:40:13
Stina

Vad söt han är din son :)



Hur kommer det sig att ni valde just namnet Nathan? tycker att det är tok fint, tänkt om det finns någon speciell bakgrund till de ? :) så kul med barn som har lite ovanligare namn tycker jag, hihi.

2012-03-28 | 22:55:58




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!