dagens baby

 

 

Idag har Nathan sin fina skoldpaddebody, den ar i stlk 62 men stretchig men snart blir den nog for liten sa vill passa pa att anvanda den mycket. Vi har precis kommit hem fran mammagruppen och ligger och myser pa sangen. Nathan far "lufta" sig vilket innebar att han ligger och kissar lite har och var haha.

 

Innan mammagruppen var vi ju hos lakaren med min ta igen och det ar saaa jobbigt, det gor skitont och alla lakare som tittat pa den sager verkligen "namen oj oj oj, det dar maste gora ont", ehm ja. Ska iallafall tillbaks pa torsdag och da hoppas jag de kan gora nagot battre. Snart far jag iallafall frikort for jag har lagt sa mycket pengar pa besok hos lakaren haha.

 

Nu blir det bara mys med Nathy, om en halvtimme borjar Top Model men vet inte om jag ska se pa det eller vanta pa Andres som ar i skolan och se det pa datan sen... Alskar Top Model! Har dock ingen favorit har, men jag gissar pa att hon med morka rosten vinner :p

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Ida

Det krävs inte mycket för att göra en glad haha =)



Har du slagit i tån eller nåt eftersom det gär så ont?



Gillar Nathans byxor skarpt! HAde nästan velat ha ett par sådana själv^^

2012-03-28 | 12:06:43
http://idakohlen.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

så härligt leende! :)

2012-03-28 | 12:14:55
http://fashionstars.blogg.se/
Stina

Åh vad söt han är :) haha

2012-03-28 | 22:53:43
Maria - mamma till Liam ☆

ja vi måste absolut ses snart igen :) tyvärr är febern tillbax, så surt. men till nästa vecka vill jag allt vara på benen igen!

2012-03-29 | 10:20:31
http://fashionstars.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!