fredag hemma


 
Håller typ på att bli galen för att jag måste lära mig det här med Mac! Är så van vid PC efter jaaa... alla år med PC. Men min nya Mac är snygg och svåranvänd tycker jag, här blir första inlägget från den! Jag håller på med en hemtenta som skall in i dag. Så jag borde egentligen inte gå in på bloggen men kunde inte stå emot haha. Nathan sover, förhoppningsvis sover han nån timme så jag hinner göra klart. SÅÅÅÅ jäkla bra humör idag och igår. Igår hade jag sista dagen på praktiken, jag har verkligen haft det jättekul och bra där. Har en superbra handledare, andra lärarkollegor och söta elever. Och nu minns jag varför jag ville bli lärare, det är ju så kul med att hålla lektioner, och även annat! Och så god skolmat, så jäkla nice! Det enda som varit jobbigt är att jag varit väldigt stressad för det har varit så mycket.
 
Där blev det en paus för Nathan vaknade, åååh. Men jag får hinna skriva klart tentan när han sover i eftermiddag då! Iallafall. En vanlig vecka har sett ut såhär: Mån, praktik kl 8 och sen direkt till jobbet, hemma 8. (ibland har jag hunnit hem en stund innan jobbet), tisdag, praktik och sen hem och byta med Andres som ska till jobbet vid 4. Onsdag, praktik och sen jobb till 8. Torsdag, fredag, praktik och Andres jobbar kväll. Lördag har jag ibland varit ledig och åkt till mamma men förra helgen jobbade jag kväll, var hemma vid 2 och sen började jag jobba 11 och var hemma från jobbet söndag kväll vid 10. Så jag är tröööööt....
 
Iallafall, nu ska jag ta hand om en liten Nathan som är snorig och förkyld stackaren så han är inte på så bra humör. Vi har iallafall hunnit städa och fixa massa hemma, han är så duktig min prins :)
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria

Kul med ny dator! Du är nog grym på att använda den snart :)
Vi måste ses snart!

2012-12-14 | 15:17:12
http://fashionstars.blogg.se




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!