viktuppgång

 

Jag och mamma diskuterade lite igår om det här med viktuppgång under graviditeten, vad är egentligen normalt och framför allt, vad är det man går upp på? Bebisen i sig väger ju inte särskilt mycket och vi är båda lite förundrade över att jag gått upp så pass mycket fast det egentligen inte syns annat än på magen. Så hittade jag det här hos Babycenter som jag tycker är den bästa sidan för all graviditetsinfo och nu känns det som att allt makes a bit more sense! Man går ju upp en hel del i blod, vatten osv. och inte bara fett. Lite intressant tyckte jag iallafall :) Med mina mått beräknas jag alltså ha gått upp 15,4 kg till slut och hittils har jag gått upp 9 så det lär väl stanna straxt där under. Jag har ingen ångest eller så för att jag går upp utan tycker bara det är förundrande att se varje gång jag väger mig hur det blir mer och mer haha ;)

 

Nu idag har jag förresten gått 31 fulla veckor och bebis är 41 cm lång och väger 1½ kilo :) Fast jag misstänker nog att min bebis är lite extra tjockis av sig också...

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria - med bebis i magen ☆

vi har gått upp lika mycket du och jag :)

haha ja deltid snarast är vad jag hoppas på!

lust att ses i nästa vecka förresten? jag är ledig på torsdagen om jag inte får nytt schema.

2011-09-05 | 17:06:40
http://fashionstars.blogg.se/
Ylva Lee - Mamma till Lily

Jag och min mamma hade också många diskussioner om viktuppgång, hon ansg att jag som var asiat nte borde gå upp mer än 10-12kg, medans jag ansåg att 10-15 var optimalt. I slutändan gick jag upp nästan 20kg. Men det spelar ingen större roll tror jag ändå, huvudsaken är väl att man försöker äta nyttigt och bra. :)

2011-09-05 | 19:07:11
http://shuang.blogg.se/
Eleonore

Va spännande att kunna se precis hur mycket man gått upp och var det sitter :)





»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!