desperate housewives kväll

Sitter och äter vindruvor medans killen lagar mat. De har haft extrapris på vindruvor för 15 spänn i veckan vilket innebär att jag snittar på ett paket om dagen eftersom man måste passa på haha. Det är ju så jäkla gott! Ska göra iordning fruktsallad till ikväll med då vi lyckats köpa rätt mkt frukt på extrapris :) Jag har ont i precis hela kroppen, känner mig som en gammal tant och som en maskind är allt måste smörjas med olja för att mjukas upp liksom haha. Nu har vi iallafal städat alla 10 trappor riktigt ordentligt.

 

Är förresten överlycklig då jag upptäckt att mina Desperete Housewives boxar 1 och 2 har spansk text och nu har jag övertygat killen om att vi ska börja kolla på dem ikväll! Eftersom att han varken förstår svenska eller engelska så blir vårt filmutbud riktigt begränsat och det är rätt svårt att hitta filmer med spansk text på nätet så nu är jag riktigt happy :p Får se vad han tycker om DP men han får ju nöja sig med det som finns liksom ;)

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria - med bebis i magen ☆

åh vindruvor är så gott! :)



okej men det låter ju som en smart lösning :)

om du vill kan du ju fixa med föräldrapenningen här imorgon. för jag har också nordea så vet att det fungerar på samis dator :) man kan ju börja med en del, några månader. så att du får pengar från början i alla fall. sen får man lägga till och ändra hur många ggr man vill. men man måste ansöka senast en månad innan man vill ha pengarna.

2011-09-19 | 09:34:17
http://fashionstars.blogg.se/
Camilla - Vardagslycklig

Skönt att ni hittar lite alternativ i alla fall :)

2011-09-19 | 10:37:26
http://vardagslycklig.blogg.se/
Maria - med bebis i magen ☆

du tar tunnelbanan till gullmarsplan. därifrån går bussen 807, du kan inte sätta dig på fel för den går bara åt ett håll :p den går uppe vid den lilla restaurangen. upp för rulltrapporna vid pressbyrån så ligger hållplatsen till vänster.

busshållsplatsen du ska gå av vid heter klenavägen, så möter jag dig :) bussen tar 20 - 25 minuter beroende på hur mycket folk det är

2011-09-19 | 15:51:09
http://fashionstars.blogg.se/
Maria - med bebis i magen ☆

okej låter bra :)

2011-09-19 | 16:34:31
http://fashionstars.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!