36 veckor

 

Bild från igår 36+1

 

Nu är vi inne i vecka 37 så snart är bebis helt färdig :) Finns inte så mycket nytt att säga. Jag känner verkligen bebis minsta rörelse så det märks att han är större nu och jag får fortfarande ont ibland och även några längre förvärkar tror jag att jag haft nu men jag har inte direkt märkt av några sammandragningar eller så annars. Jag sover rätt bra när jag väl somnat men har väldigt livliga drömmar, behöver inte gå upp och kissa en gång men däremot har jag fortfarande svårt att andas rätt ofta. Som ni ser har det mörka strecket nu tagit sig upp över heeela magen men den har fortfarande sluppit bristningar och jag skulle bli lagom sur om jag fick det precis nu i slutspurten, men det är väl så det är ändå... Däremot har jag fått nya på rumpan också! Så jag har ju tydligen blivit tjockare över både rumpa och ben fast jag inte tycker det märks särskilt...

 

Jag är ganska så trött på att vara gravid när jag är ute och går och knappt kan ta mig fram för att det gör så ont ^^ Eller när jag ska vända mig om i sängen... Eller blir anfådd av att äta! Men samtidigt är det mysigt med bebis sparkar, kommer vara konstigt när han väl är ute! Imorgon är det besök hos BM igen och nu är det förhoppningsvis mindre än en månad tills bebis är här :)

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Nathalie

tack :) ja visst är dom goda hehe. mysig mage :)

2011-10-12 | 22:22:00
http://pinkyy.blogg.se/
Maria - med bebis i magen ☆

stora fina magen!!



ja men tänk om vi skulle få barn ungefär samtidigt, vore jättekul :) tycker vi tajmar samma dag ;)

2011-10-13 | 09:19:22
http://fashionstars.blogg.se/
Michelle von Walden - Gravid!! <3

Vi får hoppas att du slipper bristningarna helt då =) Jag har fått lite på baken än så länge men jag har heller inte gått upp mer än 1 kg än så får se hur detta slutar. Vi kan ju vara glada att vi bara fått på baken där de syns mindre :) Kram på dig!

2011-10-13 | 10:13:13
http://hannahmiichelle.blogg.se/
fia

mygoood vad stor och fin mage! underbaaaaart!

2011-10-14 | 12:04:40
http://josefinefia.blogg.se/
caroline

Ohh vad spännande.. det är sanrt dags =)

2011-10-14 | 17:04:22
http://ilbeyourcommander.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!