Update

Gosh jag har verkligen inte tid att sitta vid datan haha! Åh igår natt sov jag så skönt, bebis vaknade första gången halv fem och sen bara två gånger till vid halv sju och halv nio och sen sov vi till halv elva, underbart! Sen var han rätt duktig igår och sov en stund själv i vår säng under dagen så jag hann med en del städ och fix!

Inatt var det tyvärr inte samma, han vaknade halv två, halv tre osv osv och dessutom tog det lång tid för honom att somna om. Vi får se vad denna dag har att erbjuda! Mamma och Elliot kommer hit i eftermiddag, skönt med lite sällskap :)

På lördag börjar jag jobba, em/kväll på lördagen och sen hela söndagen kör jag i december. Kommer nog bli grymt jobbigt att vara ifrån min Nathan, vi har ju vart tillsammans dygnet runt utom en halvtimme som jag gick och handlade, usch usch...

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Camilla - Vardagslycklig

Vad starkt av dig att börja jobba. Jag orkar inte ens tänka tanken. Förstår att det känns jobbigt att vara ifrån plutten.

2011-11-22 | 12:48:47
http://vardagslycklig.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

förstår att det kommer kännas tungt! jag ska börja en dag i veckan i maj eller juni och jag har ångest för det redan nu :p

skönt att du fick en natt med mycket sömn! det blir verkligen en lyxvara som småbarnsförälder

2011-11-22 | 14:50:15
http://fashionstars.blogg.se/
Helena

Vilket fint hår du har

2011-11-23 | 15:39:31
http://helenaskvarter.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!