dagen

 

Nu ska jag se till att få ordning på uppdateringen igen, I promise! Jag HATAR den där jäkla bloggappen för den funkar ju aldrig, det går ALDRIG att lägga upp en bild längre och jag har skrivit flera inlägg från mobilen som inte ens kommer upp. Så. Har spenderat hela dagen i Södertälje, var ute en sväng med syrran och vi tog massa fina bilder. Jag insåg att jag var tvungen att acceptera mitt hår, så surt att jag skulle förstöra det just när jag hade planerat in denna fotografering ju! Ja som ni ser är det ju halvt vitt men längst ner är det en orangeaktig färg som inte är särskilt smickrande och som sitter som BERGET. Jag tror ända lösningen blir att klippa av det så småningom. Och NEJ det är inte en lösning att färga om håret svart igen, jag vet att jag passade bra i mörkt och i princip alla säger att jag var finare i det men jag orkade verkligen inte med utväxten, ljus utväxt gör att man ser flint ut efter två veckor och det är verkligen inte kul... Anyways! Ni ska få massa mer bilder sen, håller på att kolla igenom alla nu :)

Syrran var också generös och bjöd på pizza, bästa pizzerian hos mamma ju! Hann med att mysa en liten stund med Elliot innan vi åkte hem, nu vet jag inte ens om vi ses mer innan bebis kommit, det kan ju egentligen sätta igång när som helst! Men jag tror nog vi hinner ses en gång till innan dess...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Camilla - Vardagslycklig

Vad fina ni är! Jag tyckte inte alls håret var så farligt, har sett mycket värre :).



Jag hade också problem att lägga upp bilder med blogg-appen förut. Sen kom jag på att det fungerade om jag loggade in och ut och sen går tillbaka och publicerar, testa det om du inte redan gjort det.

2011-11-02 | 14:20:24
http://vardagslycklig.blogg.se/
caroline

vilkan fina bilder =) ser också vart dem är tagna :D

2011-11-02 | 16:12:12
http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Suneeta & Chanel

Fina bilder =)

2011-11-03 | 18:48:29
http://chanelsuneeta.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!