what are words




Sjukt trött, ligger med datan och läser bloggar, men ingen luck med att somna om iallafall... Mamma är så söt, hon var ju på The Voice konserten (kanske annars inte riiktigt hennes grej) igår för att se Chris Medina som hon älskar. Sen hade de varit påväg därifrån precis när han kommer ut och ska sätta sig i sin bil, och ja, mamma, snart 50 år gammal, ropar "Chris! Chris!" och han hade tydligen kollat på henne och vinkat tillbaka, haha så sött :) Sjukt fin låt iallafall och han är ju jättesöt.

Idag ska vi hem till min mormor som fyller 69 år. Haha, sjukt att mormor snart kommer bli "gammelmormor", jag är ju första barnbarnet. Men mest sjukt är att min moster nu kan kallas "gammelmoster", haha jag ska nog se till att mitt barn kallar henne för det ;p Nu får jag väl ge upp och pallra mig upp för frukost...





Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Daniella, mamma till Leon 2mån.

Sv: Först av allt grattis till bebisen i magen. Visst är det en helt underbar känsla? =) Dom där snuttisarna är väldigt poppis här hemma och Leon har två stycken som används flitigt. Finns massa olika varianter och alla är lika fina =) Vet ni om det är en liten pojke eller flicka i magen föresten? Jag och Jim var på tok för nyfikna för att vänta till förlossningen ;)

2011-08-21 | 09:50:16
http://dtillberg.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!