time flies

 

Så söt bild jag hittade på min lillebror, gud vad tiden går fort, nu är han tre år och ska bli morbror liksom ;) Idag har jag suttit framför tv:n precis hela dagen men inte sysslolös utan jag har rensat ur en massa lådor och fått ihop ett helt gäng med kassar som ska slängas. Har gjort plats i två lådor för bebiskläder vilket verkligen behövdes.  Nu är det lite mer än 3 veckor sen jag kom hem, okej tiden har väl gått ganska fort men det känns hopplöst att det fortfarande är tid kvar tills min älskling kommer hem. Det är ju meningen att vi ska vara tillsammans nu och att han också ska kunna känna bebis sparkar varje dag... Väldigt jobbigt att vara ifrån varandra men det viktiga är ju att han är här när bebis kommer och blir det som de sagt så kan han vara här om en månad. Känns långt bort men men... Nu ska vi se om jag pallrar mig ut med lite återvinning eller sätter mig och pluggar en stund.

 

 

 

 

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria

Hihi och jag har en lillasyster som fyller fem och ska bli moster! Fast hon blev faster när hon var ett :p

Lät som en bra babysitter! Vad heter den?

Har du tid att ses något nu i veckan? Jag går på semester nämligen men sen nästa måndag åker jag till Finland och ska vara där i två veckor.

2011-08-07 | 09:13:54
http://fashionstars.blogg.se/
Camilla - gravid med 1:an

Förstår att det måste vara jättejobbigt att vara ifrån varandra. Herregud, jag lider varje morgon bara när sambon går till jobbet :P. Duktigt att rensa ur, det måste jag också göra. Har verkligen inte en mm plats i garderoberna just nu.

2011-08-07 | 10:17:23
http://vardagslycklig.blogg.se/
PAULINE

sv: ja! mycket snyggt :)



söt bild!!

2011-08-07 | 10:17:43
http://pauliine.blogg.se/
MADDES

Tack så mycket. Hur mår du idag?

2011-08-07 | 12:44:49
http://maddisenj.blogg.se/
M *

- awh vad söt bild!

2011-08-08 | 16:19:21
http://dajeroma.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!