tisdag

Idag går vi in i vecka 29 så ikväll ska jag lägga upp en ny magbild :) Har varit och lämnat lillebror på dagis så det blev en timmes promenad nu på morgonen. Det är väl precis vad jag behöver men fy vad jobbigt det är då det bara är uppförsbackar på vägen hem. Har också märkt att mina fingrar svullnar upp just när jag blir ansträngd och varm som nu och handflatan blir helt röd och vitflammig haha. Var iallafall skönt med en promenad men när jag kom hem fick jag ta en andra frukost för var skithunrig! Läste lite i Dracula och sen somnade jag en halvtimme på soffan. Nu ska jag fixa iordning lite här, äta rester från igår och sen börja röra mig hemåt. Tar ju sin lilla tid att komma hem med buss och tåg också. Måste hem då jag har MVC imorgon och så behöver jag tvätta och lite så, men kommer tillbaks hit på lördag igen :)





Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Caroline

Okej, då är jag med =) hehe.. ´men du bodde i sthlm nu va ? vartnågonstans? jobbar eller ja, nu är jag ju ledig men iaf nära nyas solnabron.

Hoppas allt är bra =)

2011-08-16 | 12:43:41
http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Camilla - gravid med 1:an

Känner igen det där, mina fingrar sväller jättelätt när jag rör mig. Det hände visserligen innan jag blev gravid också, men nu är det värre.

2011-08-16 | 14:50:57
http://vardagslycklig.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!