But I'm so lit I don't know where I'm at where I'm from or where I'm going



Ohh jag alskar att det har webcam programmet you see, och sa orkar jag inte lagga in bilder fran minneskortet. Igar hade jag en kul dag, var pa utflykt med skolan ingen, sen var jag och at med en kille som ar assistent pa skolan och han tog mig till en grym utsikts plats (wtf do you call those, utsikt, utkik wtf och pa engelska har jag ingen aning) ska visa bilder sen! Det enda jobbiga var att jag av nagon anledning bara ville prata svenska med honom... Har fortfarande kvar det, bara svenska pa hjarnan, eller en blanding egentligen... Imorgon aker jag antligen till en STAD, jag bor ju pa landet i en by och skolan ar i ett stalle med 15.000 pers sa det ska bli kul. En kille fran skolan har fixat och bjudit in folk sa ska vi ut och festa vilken lar bli skoj! Pa lordag ska vi till nat chokladstalle och pa sondag ska vi... wait for it.... wait for it... agna oss at inomhusklattring! Oh yes. Har blivit overtalad. Forsokte overtala mig om att ta med gympaklader till skolan idag och "springa". Lyckades inte som tur. Nan matta far det vara. maste snart ga och farga haret, har hemskt utvaxt och ser flintis ut! Imorgon ska jag klippa mig ocksa :) Har varldens ruffsigaste stordaste har just nu pga att jag ar pa en vagra tvatta haret period.. Anyways, Im out.




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anna

Åhhh jag har tittat efter inlägg nästan varje dag...men nej ingenting och så plötsligt 3st som jag ej läst!

Skönt att du verkar ha det bra och får se lite annat än landsbyggd också. Varje gång jag ser bilderna på ditt mörka hår så hajjar jag till jag har inte riktigt vant mig ännu..men som sagt i like!

I dag när jag pratade med min far i telefon var han på väg att träffa några byggjobbare som ska sätta fart med din lägenhet, spännande värre.

Ha det så kul du kan nu på slutet för staxt är du hemma i real life igen (då ska du även boka in en dag för mig så ska jag fira din 20års dag i massor!

Love you puss Anna

2010-05-13 | 21:49:59




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!