Love king

 

"R Kellys och Princes mantlar ligger tryggt på deras respektive axlar, men om de skulle falla står The-Dream på något konstigt sätt först i båda köerna för att ta upp dem. Inte bara för att Terius Nash precis som förebilderna sjunger, skriver och producerar allt. Utan mer för att The-Dream har samma himmelska melodikänsla och känsla för texter som är både djupt dramatiska och närmast plojigt ordlekande.

Att The-Dream, och det är mer ett tidens tecken än någon nedärvd influens, också har en skamlös förmåga att fylla sina soulballader med produktplacering ser man genom fingrarna med när man hör resultatet. Hans tredje album består av tolv låtar där han kombinerar Kellys lyxigaste r’n’b med Prince luftigaste ”I would die 4 you”-pop. Åtminstone åtta är så starka att de känns som potentiella Billboard-ettor."

 

Igår släpptes skivan och nu har jag den, ska såklart köpa den också sen! Den fick en 4 i DN, grymt, The Dream är ju helt klart bäst inom R'n'b, fast DN klassar det som soul. Hör redan nu att skivan är gryyym. Så nu när jag inte bombar Alors on dance så blir det The Dream!

 

 

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!