filmtips

Har sett en massa filmer på sista tiden så bjuder på lite filmtips :) Först Planet 51 som inte kommit ut på bio ännu (Sverige är ju sjukt sega som vanligt). Animerad familjefilm om att vi åker från jorden och upptäcker liv på en annan planet där dom blir skraja och ser oss som utomjordingar! Filmen var riktigt riktigt rolig faktiskt, och så lite spännande sådär, en riktigt bra animerad film som funkar för både barn och vuxna. En annan animerad film, Cloudy with a chance at meatballs som handlar om en kille som uppfinner en maskin som gör att det regnar mat. Den är inte lika bra som den första men faktiskt också roligt och man fastnar i den! Såg den tillsammans med Elliot och även om han då och då sa "shek" och ville att jag skulle sätta på Shrek istället så gillade han den nog med. En film att se om man inte har nåt bättre för sig iallafall ;)

Avatar som alla älskar redan! Såg den i 3D och tycker att det är så man ska se den, och definitivt på bio. Det är en riktig biofilm till skillnad från de andra jag tipsar om. Som ni kanske vet om jorden år 2154 då vi hittat liv på en annan planet och storyn där. Filmen var definitivt värd att ses och riktigt bra animerad, coola effekter. Tyckte dock att den var väl lång! Trodde flera gånger att filmen var slut men den bara fortsatte och jag satt och gäspade och sträckte lite på mig, man orkar inte men en sån lång film! Tycker inte det var världens bästa film direkt, men bra var den :) Sen en helt annan film, Pineapple express som jag nu äntligen har sett. En riktigt drug-movie där dom är höga typ hela tiden. Det blir ju väldigt stupid och väldigt kul! En snubbe råkar se ett mord där polis är inblandat och de blir sedan jagade runt samtidigt som de är höga hela tiden. Kul sevärd film, that's it.

 

My life in ruins är av samma tjej som gjorde My big fat greek wedding, den här filmen är inte lika rolig, men ändå kul och söt. Vet inte riktigt vad connection är med den förra filmen, känns inte som att det finns nån. Gifte hon sig inte i slutet av den förra..? Handlar iallafall om en tjej som jobbar som misslyckad tourguide i Grekland åt sega turister. Kul film :) Sist, My best friend's girl som jag nu äntligen sett! Med sköna Jason Biggs från American Pie och en annan skön snubbe + en intetsägande Kate Hudson. Om en kille som jobbar med att ge tjejer världens sämsta dejter så de ska gå tillbaks till sina ex. Blir roligt, men inte en sån komedi jag trodde utan även lite emotional, drama komedi helt enkelt. Men roligt iallfall :)

 

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Meloo

Aha okej ;)

2010-01-10 | 14:18:55




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!