Pink addition to my adidas collection



Här är det senaste tillskottet i min Adidas samling som jag övningskörde och hämtade på Maxi igår. Ljusrosa med mörkrosa ränder, skitsnygg är den! Tradera är definitivt det bästa stället för att fynda adidas :)

Har förresten blivit förkyld :( Så segt, igår kände jag på mig det och idag vaknade jag snorig och täppt på samma gång och med lite bommull i huvudet liksom. Hade det igår också men efter en tupplur försvann det men nu är det tillbaka... Trist. Idag ska jag egentligen träna men jag funderar på att skippa det och bara vila mig så jag förhoppningsvis blir frisk direkt och inte mer sjuk... Har egentligen föreläsningar också men det känns så segt att sitta och åka till skolan och jag såg precis att läraren lagt ut föreläsningen så jag tror jag skippar den. Mamma och dem ska till Jamies restaurang och äta lunch vid 12 så kanske kanske att jag följer med dit... Så får man i sig nåt att äta iallafall! Imorrn måste jag till en moske på besök och sen göra ett arbete i skolan så då blir det fullt upp så jag får väl passa på att vila upp mig idag. I kväll ska vi iväg och ta vår sista vacciantion inför resan också...



Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


D a n i e l a

Vilken fin adidas tröja! <3 Love it!! Själv hostar jag mycket.. Jobbigt e det så jag förstår dig ;) Vart ska du resa till?

2009-05-18 | 16:48:38
http://danielaelisa.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!