Helgen i bilder



Det blir en sammanfattning av min helg i bilder, har ju inte hunnit med bloggen så mycket! I fredags kväll hjälpte jag min lillesyrra som inte är såå liten längre med styling när hon skulle på fest. Hon kom in med den gröna klänningen från Lindex Kids och vita strumpisar och ville ha det. Men jag räddade henne och lånade ut ett rosa AA fodral och till det hade hon polo som hon fick av Paul i present och snygga strumpbyxor, en riktigt bra räddning om jag får säga det själv!



I lördags mötte jag Paul på stan vid lunch och han köpte med sig chinese food hem som åts framför Extreme home makover (snodde själv en hel del köttbitar mm..) Sen åkte vi direkt tillsammans med mamma och Elliot ut till Pershagen. Här är ju inte världens bästa bild direkt, fick kisa massa med solen i ögonen men tro mig, den andra bilden som togs var ännu värre där både jag och Elliot kisar och ser sura ut haha. Här är iallafall vi påväg vid bilen.



Vi droppade av Paul och Elliot vid en lekpark och sen åkte jag och mamma runt ungefär 45 min i Pershagen och jag övningskörde, första gången (på riktigt) med vår bil och det gick faktiskt riktigt bra, känner mig mer säker med den nu. Paul stackarn satt i lekparken med Elliot som somnade direkt så han satt och tog massa bilder o testade den nya kameran. Inte många lyckade dessvärre haha.



När vi kom hem testade vi ett nytt spel på Wii där man är grisar som tävlar i olika typ friidrottsgrenar, Elliot fastnade såå framför tv:n och satt helt still och kollade hela tiden, helt otroligt. Alla andra älskade också spelet så jag, paul, mamma, veronica & molly (och elliot) spelade alla tillsammans, asskoj.



Jag och Paul satt kvar vid wii ännu lite till och jag pluggade en del också medans de andra körde. Gulliot kom och busade i sin pyjamas den lilla mysungen! Vi såg alla på Robinson också, första avsnittet jag ser haha. En ritkigt mysig lördag var det iallafall, sen sov Paul över.




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!