Mina gamla headers


Första gången jag gjorde en header och design var för ett år sen när jag börjat blogga allt oftare. Då tog jag den här bilden på mig som jag gillade och gjorde typ världens enklaste header, liten och Paintlätt men jag gjorde den i Photoshop. Under praktiken tror jag det var.



Min andra header fortsatte med det enkla temat och till och med samma bild. Men jag hade upptäckt brushes i Photoshop och Paul hade laddat ner dessa som jag verkligen ville använda. Färgstänk och så en riktigt färgstark design, men inte särskilt snyggt och framförallt inte avancerat!



Den första riktigt snygga (om jag får tycka det själv) designen gjorde jag i juni efter att jag tagit dom där fina bilderna med Maria. Ville göra en header med dom och så ville jag ha in massa quotes och text och därför blev det en stor header. Tycker fortfarande den är fin och passar till vår och sommar.



Min senaste design gjorde jag i oktober tror jag efter att jag fotats en gång till av Petra och ville använda de nya bilderna. Annar är det typ samma tema som den jag hade innan men mer höstiga färger. Denna design hade jag ända tills i helgen då jag bytte till en mer vårig design.

Vilken tycker ni är finast?




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!