Trött trött!

Är verkligen supertrött, slöö i hela kroppen, känns jobbigt till och med. Hade tänkt träna men nu vet jag inte... Idag gick jag upp halv 8 och så har jag ju haft seminarium som var en diskussion om boken som jag recenserat och läst såklart. Jag sa inte mycket men jag startade faktiskt en diskussion kan man säga, men sen slank jag ur haha är inte så förtjust i att prata sådär inför 20 pers men men. Snabbt gick det iallafall, nu har vi bara 2 timmars seminarium istället för 3 som förra terminen, det är alldeles lagom långt :) Kom hem för snart en timme sen, har gosat lite med nanni banni och käkat våfflor. Har ju ingen direkt uppgift jag måste göra nu men har en bok att läsa tills på måndag så det lär bli en del läsning i helgen.


Kolla vad jag hittade igår när jag kollade igenom mina bilder på smink/nagellack. Lite beskärd är den för bebis Elliot fanns bara med på ett litet hörn. Men Gud så söt han var! Så pytteliten! Där var han nog bara några veckor gammal och nu är han hela 9 månader som han fyller idag faktiskt. Han har verkligen växt den plutten!




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


annica

haha va gulligt:P

2009-02-13 | 13:53:48
http://annecca.blogg.se/
NIKI

hehe okeej :P nä vill inte ändra mina vanor när det gäller choklad heller , får komma igång med träningen snart :) ha en bra fredag

2009-02-13 | 13:57:38
http://niczue.blogg.se/
Michaela - Hockeyflickvän.

Neh, det är ganska lungt nu faktist. :) Vi ska ut på praktik och sedan är det Hemsedal. Så vi är inte så mycket i skolan.

2009-02-13 | 15:20:44
http://hnavas.blogg.se/
Michaela - Hockeyflickvän.

Du har blivit utmanad i min blogg.

2009-02-13 | 15:36:53
http://hnavas.blogg.se/
Mimmi

naw, vilken sötnos!

Svar: hehe okej, ja det får man verkligen. Man känner sig riktigt stolt när man klarar det också!

2009-02-13 | 18:12:56
http://bubbelsnubbel.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!