Some shopping and wednesdayTänkte att jag skulle visa lite av shoppingen från London, vilket jag kan anta att ni bloggläsare är mest intresserade av ;) Detta är vad jag köpte första dagen då vi gick runt i butikerna kring där vi bodde, bland annat fanns en jättebra galleria och två affärer som blev favoriter, Boots och La Senza. Första dagen köpte jag olika presenter (till folk som inte läser bloggen såklart) i fina förpackningar, en mysig fleece byxa till lillebror, lite trosor där det var 5 för 10 pund! Torrshampoo som jag inte hittat i Sverige och 2 sjalar för 2,50 pund! Billigt!Här är lite av shoppingen från fredagen på Oxford street. Först var vi på Madame Tussauds och där köpte jag tidningen, sen hos favoriten Boots köpte jag mer presenter, till Paul tandborsten och sen after shave till Jamie. Mer underkläder hos La Senza och sen en tripp till Primark där jag bland annat köpte tröjan för 4 pund, sjalarna för 3 pund var och hårborste/örhängen för 1 pund var. Sjalarna hårar dock av sig väldigt mycket - så kvalitet är nog inte Primarks grej direkt!

Nu ska jag snart åka in till skolan för att hämta två böcker jag ska låna av en tjej så jag slipper köpa dem. Sen måste jag läsa dem tills på fredag då jag ska lämna, och skriva två sammanfattningar om dem, så lite stressigt är det! Imorgon är det skola på riktigt, lektion från 9-12 så då ska jag upp vid 7 igen, blir nog inga 12 timmars sömn som i London dock. Vill inte tillbaks till skolan, så trist, men men!


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Lovisa

ja, vi får väl hålla tummarna för dig! Jag har pratat med Nelly.com idag igen och dom skulle se vad dom kunde göra för mig, så dom lovade, och verkligen lovade mig, att ringa senare idag.. Men jag ska hålla tummarna för dig!

2008-11-05 | 12:56:12
http://caffeineaddict.blogg.se/
Mimmi

åh,. härliga saker du köpte! :)

Svar: haha, ja men du kanske borstar tänderna väldigt bra eller har väldigt starka tänder :)

2008-11-05 | 14:15:54
http://bubbelsnubbel.blogg.se/
charlina

kul med shopping !

2008-11-05 | 16:24:22
http://charlinas.blogg.se/
Johanna

Sv: Men tack! vad glad jag blir! :) fast mitt hår kan vara jobbigare än jobbigast ibland. Lockarna har liksom sitt eget liv! hihi! Aha, jag trodde verkligen du var modell, bilderna är så himla fina! Jag funderar på en fotografering med din fotograf, var hon bra/trevlig osv? :)

2008-11-05 | 18:02:47
http://allbyjohanna.blogg.se/
Vanadesse.

Tack :)Åh va roligt med shopping i London! Jag har alltid velat besöka Madame Tussauds! Har du några roliga bilder därifrån?

Katja

ooh kul! oj vad du shoppat :)

2008-11-05 | 20:45:50
http://candygal.blogg.se/
NELLI

Okej. :D hehe.Tack så mycket. och fin köp =)

2008-11-05 | 23:07:46
http://n3lli.blogg.se/
Michaela

Svar: Jo, jag tycker det är larvigt att dricka sig full faktist.Okey vad spännande. Då kommer du få söta bebisar då? ;) GUD vad mycket du ahr shoppat, riktigt avis, jag vill också shoppa! :D

2008-11-06 | 14:24:28
http://hnavas.blogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!