Shopping i London


Lite mer av London shoppingen. Vykort som var extra dyra men även extra fina från en affär på väg till Buckingham Palace. En London tröja, paraply och nyckelring som jag köpte dagen innan vi åkte hem, lite souvernier måste man ju ha! En mysig fleece tröja vi köpte till Elliot (som matchar byxan) på Baby Gap. Min favoritkalender som jag tidigare fått i julklapp av Jamies föräldrar från Marks & Spencer. Sist ännu mer underkläder från La Senza. Bh:n är alldeles underbar men trosan som är slk 38 är typ superliten... Skumt!

Nu är det äntligen helg, har ingen lust att skriva alls så det blev att jag visade lite mer shopping. Har två bilder till på shopping men det är en massa underkläder och jag blir lite si o så om jag verkligen vill visa det. Haha fast det gör väl inget, har ju bara tjejer som läser. Så jag visar det nog en annan dag! Ska fixa mig för sängen, se ett avsnitt Simpsons och sen sova! Är helt slut efter denna praktikvecka. Nästa vecka är det skola igen, skönt!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anonym

sv. aah visst är den :) haha ja jo :)

2008-11-21 | 23:35:07
http://lindblommalin.blogg.se/
Melowna

Sv: Hahahahaha hade inte tänkt på Raquel... P.s Du måste ju visa dina nya lockar!!

2008-11-22 | 10:13:42
http://melowna.blogg.se/
Lovisa

Okej. Vad brukar du shoppa när du shoppar på Nelly då? :) Brukar du leta reaplagg eller spelar det ingen roll för dig vad det kostar? :)

2008-11-22 | 10:58:28
http://caffeineaddict.blogg.se/
Mimmi

svar: Tack du! Ja, rött är så snyggt på jacka när alla andra springer runt med svarta :) Då sticker man verkligen ut

2008-11-22 | 12:12:21
http://bubbelsnubbel.blogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!